Testimonials


Hoeveel meer kan een makelaar zijn ? Na nardia makelaars geadviseerd te hebben gekregen van een met nardia makelaars uiterst tevreden relatie van ons, hebben we contact met hen opgenomen. Vanaf de eerste contacten per e-mail en telefoon kregen we al een prima indruk.  Tom reageert snel , initiatiefrijk en volledig ter zake op vragen. We waren op zoek naar een appartement met toch wel wat speciale eisen.  Met zijn marktkennis en zijn vermogen om opmerkingen en andere signalen te vertalen naar te bezoeken objecten en de tijd die hij hier voor neemt  hebben we een prachtig passend appartement gevonden. In alle stadia van het koopproces is Tom altijd aanspreekbaar en helpend.  Ook bij zaken als bankrekening openen, NIE nummer, notaris en verzekeringen is hij zeker een meerwaarde. Kortom, Wij zijn erg blij om Tom te hebben leren kennen. Buiten het zakelijke gedeelte is het ook gewoon een prettige man om mee om te gaan. Indien je in de markt bent voor een woning aan de Costa Blanca is nardia makelaars zeker de organisatie waar je moet aankloppen ! Om te besluiten met de openingsvraag, Hoeveel meer kan een makelaar zijn ? Peter en Jacqueline Luijdjens, Nederland
Peter & Jacqueline Luijdjens (the Netherlands)
September 2nd 2021
Vriendelijke begaande makelaar die ons zeer naar tevredenheid geholpen heeft bij het zoeken naar een woning die aan al onze wensen voldoet. Leuke kerel. Marcel Koopman, Nederland (via Google pagina nardia real estate agency)
Marcel Koopman (the Netherlands)
August 31st 2021
Zeer efficiënt en bekwaam personeel, vooral Miryam. . . die onze vragen heeft behandeld. (Via Google Reviews) (vertaald uit het Engels met Google Translate)
Frank Harty (Ireland)
September 12th 2021
Graag willen wij onze ervaringen met Nardia Real Estate Agency delen omdat wij uiterst tevreden zijn over de werkwijze waarmee Tom Bruijnzeel ons appartement op de markt heeft gezet en uiteindelijk heeft verkocht. Tom heeft een zakelijk voorkomen en is bovenal een charmante verschijning. Het hele verkoopproces van ons appartement in Altea heeft hij vanaf het begin tot aan de notaris in uiterste precisie afgewikkeld. Hij bestudeerd nauwkeurig alle aktes, is ambitieus, hulpvaardig, adviserend en uiteraard betrouwbaar. Hij heeft oog voor detail voor wat betreft een videopresentatie of fotoreportage, bovendien is hij heel actief op social media. De communicatie verloopt vlot en brengt je in contact met diverse instanties. Wij kunnen nardia makelaars en het team dan ook ten zeerste aanbevelen voor zowel aankoop als verkoop van uw onroerend goed. Jos en Marie-Jose Wijnen
Jos and Marie-Jose Wijnen (the Netherlands)
May 6th 2021
5 sterren! Tom van nardia makelaars is een prettig persoon om mee samen te werken. Vriendelijk en deskundig. Hij is professioneel en hij komt zijn afspraken perfect na. Sterker nog, hij doet meer dan een standaard makelaar doet. Hij loopt net dat stapje harder. Hij neemt de tijd voor je en is niet te beroerd om wat dingen uit te zoeken die eigenlijk niet onder zijn verantwoording vallen. Kortom, zeer aan te bevelen en zijn geld meer dan waard.
Mark van Brussel (the Netherlands)
January 12th 2021
We raden Tom en Nardia Real Estate Agency ten zeerste aan. We kochten ons appartement in Calpe en Tom organiseerde vakkundig alle vereiste documenten snel en nauwkeurig voor ons. Onder Tom's supervisie verzamelde hij een professioneel team en verbouwde hij ons gewone appartement tot een prachtig prachtige moderne woning met uitzicht op zee. Tom is een toegewijde professional, hij is zeer ethisch, kent waarde en kent de vastgoedmarkt.   Wij zijn Amerikanen en leven graag parttime in Spanje. We hebben net besloten om te investeren in wat extra onroerend goed. Na een korte bespreking stelde hij verschillende opties voor om aan onze eisen te voldoen. In minder dan 7 dagen hebben we de hele transactie met succes afgerond en Tom zorgde opnieuw voor het gedetailleerde papierwerk en de zorgen. Omdat ik uit een ander land kom, is het ontmoedigend om een ​​grote investering in een vreemd land te doen. Maar Tom heeft ons geduldig bijgestaan en het onbekende weggenomen. We zijn hier nu met veel succes en vinden het geweldig!   We waarderen alle moeite, aandacht en steun die hij ons heeft gegeven. We zien Tom en Lola als goede vrienden.   Mijn advies is: aarzel niet, je bent bij Tom in deskundige handen. Hij zal u helpen uw droomhuis in de zon te vinden!   Peggy Merritt (via Facebook nardia makelaarskantoor)(vertaald uit het Engels met Google Translate)
Peggy Merritt - USA
September 17th 2020
Dankzij Tom hebben we ons plekje onder de zon gevonden. Al bij onze eerste ontmoeting konden we ons vinden in de aanpak van Tom. Geen opdringerige verkooppraatjes, er werd echt geluisterd naar onze wensen.Je vindt natuurlijk niet op 1-2-3 de perfecte match of huis. Maar, Tom kon de vastgoedmarkt al filteren om zo onnodig teveel huizen te gaan bezichtigen en enkel de echt interessante huizen aan te stippen. Ook naar raming van eventuele verbouwingskosten konden we op Nardia rekenen. Het is een hele hulp om in je eigen taal een contactpersoon te hebben die je ook inlicht over het reilen en zeilen van vastgoed in Spanje. Wij bevelen Tom en Nardia-team dan ook ten zeerste aan! Sven en Ilse De Muynck -D'hooge België (via Google Reviews)  
Sven en Ilse De Muynck -D'hooge (België)
February 27th 2020
Ik ben zeer tevreden over het werk dat nardia makelaars heeft gedaan om mijn huis in Altea te verkopen. Vanaf de eerste dag dat ik Miryam ontmoette, vond ik haar persoonlijkheid leuk. Ze kwam naar mijn huis met klanten die het huis met graag wilden zien. Zowel vriendelijk voor mij als voor de klanten. Ik ben ook zeer tevreden over het werk dat nardia makelaars doet bij de verkoop van het huis. Ze maken de klus met al het papierwerk professioneel af. Ik hoefde niets met het papier te doen en alleen naar de Notaris te komen om de akte te ondertekenen. Bedankt aan nardia makelaars met Miryam en Tom. Elin Myran
Elin Myran (Norway)
April 20th 2019
Vanaf het moment dat we contact hadden met Miryam en Tom tot het intrekken van ons nieuwe huis in Busot, wisten we dat we de juiste keuze hadden gemaakt bij Nardia Real Estate Agency. Uitstekende communicatie, behulpzaam, professioneel advies en ondersteuning en geen enkele vraag werd als te veel ervaren. Het is moeilijk om in de beste tijden een nieuw huis te kopen, maar kopen in Spanje terwijl je nog steeds in het VK woont ... nog meer. Miryam en Tom hebben er echter van begin tot eind een geweldige ervaring van gemaakt en we zijn nu gevestigd in ons prachtige nieuwe huis in de zon. Ik kan ze niet sterk genoeg aanbevelen. Dank jullie wel!   Julie en Kevin Bendelow (via Facebook nardia real estate agency)(Vertaald met Google Translate)
Julie Hench Bendelow (U.K.)
February 4th 2020
Neem contact met ons op

De door uw verstrekte gegevens zullen door nardia real estate agency alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. Door dit formulier in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden van onze website, ons privacybeleid en toestemming geeft voor het opslaan van cookies op uw computer.

property alert