Testimonials


Graag willen wij onze ervaringen met Nardia Real Estate Agency delen omdat wij uiterst tevreden zijn over de werkwijze waarmee Tom Bruijnzeel ons appartement op de markt heeft gezet en uiteindelijk heeft verkocht. Tom heeft een zakelijk voorkomen en is bovenal een charmante verschijning. Het hele verkoopproces van ons appartement in Altea heeft hij vanaf het begin tot aan de notaris in uiterste precisie afgewikkeld. Hij bestudeerd nauwkeurig alle aktes, is ambitieus, hulpvaardig, adviserend en uiteraard betrouwbaar. Hij heeft oog voor detail voor wat betreft een videopresentatie of fotoreportage, bovendien is hij heel actief op social media. De communicatie verloopt vlot en brengt je in contact met diverse instanties. Wij kunnen nardia makelaars en het team dan ook ten zeerste aanbevelen voor zowel aankoop als verkoop van uw onroerend goed. Jos en Marie-Jose Wijnen
Jos and Marie-Jose Wijnen (the Netherlands)
May 6th 2021
5 sterren! Tom van nardia makelaars is een prettig persoon om mee samen te werken. Vriendelijk en deskundig. Hij is professioneel en hij komt zijn afspraken perfect na. Sterker nog, hij doet meer dan een standaard makelaar doet. Hij loopt net dat stapje harder. Hij neemt de tijd voor je en is niet te beroerd om wat dingen uit te zoeken die eigenlijk niet onder zijn verantwoording vallen. Kortom, zeer aan te bevelen en zijn geld meer dan waard.
Mark van Brussel (the Netherlands)
January 12th 2021
We raden Tom en Nardia Real Estate Agency ten zeerste aan. We kochten ons appartement in Calpe en Tom organiseerde vakkundig alle vereiste documenten snel en nauwkeurig voor ons. Onder Tom's supervisie verzamelde hij een professioneel team en verbouwde hij ons gewone appartement tot een prachtig prachtige moderne woning met uitzicht op zee. Tom is een toegewijde professional, hij is zeer ethisch, kent waarde en kent de vastgoedmarkt.   Wij zijn Amerikanen en leven graag parttime in Spanje. We hebben net besloten om te investeren in wat extra onroerend goed. Na een korte bespreking stelde hij verschillende opties voor om aan onze eisen te voldoen. In minder dan 7 dagen hebben we de hele transactie met succes afgerond en Tom zorgde opnieuw voor het gedetailleerde papierwerk en de zorgen. Omdat ik uit een ander land kom, is het ontmoedigend om een ​​grote investering in een vreemd land te doen. Maar Tom heeft ons geduldig bijgestaan en het onbekende weggenomen. We zijn hier nu met veel succes en vinden het geweldig!   We waarderen alle moeite, aandacht en steun die hij ons heeft gegeven. We zien Tom en Lola als goede vrienden.   Mijn advies is: aarzel niet, je bent bij Tom in deskundige handen. Hij zal u helpen uw droomhuis in de zon te vinden!   Peggy Merritt (via Facebook nardia makelaarskantoor)(vertaald uit het Engels met Google Translate)
Peggy Merritt - USA
September 17th 2020
Dankzij Tom hebben we ons plekje onder de zon gevonden. Al bij onze eerste ontmoeting konden we ons vinden in de aanpak van Tom. Geen opdringerige verkooppraatjes, er werd echt geluisterd naar onze wensen. Je vindt natuurlijk niet op 1-2-3 de perfecte match of huis. Maar, Tom kon de vastgoedmarkt al filteren om zo onnodig teveel huizen te gaan bezichtigen en enkel de echt interessante huizen aan te stippen. Ook naar raming  van eventuele verbouwingskosten konden we op  Nardia rekenen. Het is een hele hulp om in je eigen taal een contactpersoon te hebben die je ook inlicht over het reilen en zeilen van vastgoed in Spanje. Wij bevelen Tom en Nardia-team dan ook ten zeerste aan!  Sven en Ilse De Muynck -D'hooge België (via Google Reviews)
Sven en Ilse De Muynck -D'hooge (België)
February 27th 2020
Ik ben zeer tevreden over het werk dat nardia makelaars heeft gedaan om mijn huis in Altea te verkopen. Vanaf de eerste dag dat ik Miryam ontmoette, vond ik haar persoonlijkheid leuk. Ze kwam naar mijn huis met klanten die het huis met graag wilden zien. Zowel vriendelijk voor mij als voor de klanten. Ik ben ook zeer tevreden over het werk dat nardia makelaars doet bij de verkoop van het huis. Ze maken de klus met al het papierwerk professioneel af. Ik hoefde niets met het papier te doen en alleen naar de Notaris te komen om de akte te ondertekenen. Bedankt aan nardia makelaars met Miryam en Tom. Elin Myran
Elin Myran (Norway)
April 20th 2019
Vanaf het moment dat we contact hadden met Miryam en Tom tot het intrekken van ons nieuwe huis in Busot, wisten we dat we de juiste keuze hadden gemaakt bij Nardia Real Estate Agency. Uitstekende communicatie, behulpzaam, professioneel advies en ondersteuning en geen enkele vraag werd als te veel ervaren. Het is moeilijk om in de beste tijden een nieuw huis te kopen, maar kopen in Spanje terwijl je nog steeds in het VK woont ... nog meer. Miryam en Tom hebben er echter van begin tot eind een geweldige ervaring van gemaakt en we zijn nu gevestigd in ons prachtige nieuwe huis in de zon. Ik kan ze niet sterk genoeg aanbevelen. Dank jullie wel!   Julie en Kevin Bendelow (via Facebook nardia real estate agency)(Vertaald met Google Translate)
Julie Hench Bendelow (U.K.)
February 4th 2020
In de vastgoedwereld zult u zelden iemand als Tom ontmoeten die wordt gekenmerkt door professionaliteit en vriendelijkheid tijdens de gehele duur van uw vastgoedtransactie. Zelfs 4 jaar na de aankoop van ons huis blijft hij ons helpen met zijn advies op verschillende gebieden en als Franstaligen zaten we vaak vast. Bedankt Tom voor uw vrijgevigheid! NICO CL(via Facebook nardia real estate agency) (Vertaald door Google Translate uit het Frans).
Nico CL (Belgium)
May 19th 2020
Ik woon nu bijna 7 jaar aan de Costa Blanca en heb gewerkt op de vastgoedmarkt en ben bekend met welke bedrijven en hoe ze aan deze kust werken. Ik kan met vertrouwen zeggen dat Nardia Real Estate een betrouwbaar bureau is dat als professionele tussenpersoon weet te onderhandelen over een goede deal. Ik ben erg blij met hun diensten en dankbaar voor de ondersteuning zowel tijdens als na de aankoop van het appartement. Dank aan Tom en Miriam!   Ksenia Tokareva (via Facebook nardia real estate agency)   (Vertaald uit het Russisch met Google Translate)
Ksenia Tokareva (España)
April 20th 2020
To all who are thinking about buying a property from nardia real estate in Spain . I would highly recommend this company they could not help enough from start to finish. The agent Tom, who is  also the owner, is very professional and he details everything in the purchase, the agent who we had point contact with most days was excellent too and a true asset to the company. They also helped with putting me in touch with a tax adviser for spanish non resident tax and purchasing inc attending the bank with me so it was all hassle free as my spanish is terrible and it was all translated for me. Thanks for looking after us on the purchase of our villa.  Kind regards Lee Hall, U.K. 
Lee Hall (U.K.)
December 19th 2019
Neem contact met ons op

De door uw verstrekte gegevens zullen door nardia real estate agency alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. Door dit formulier in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden van onze website, ons privacybeleid en toestemming geeft voor het opslaan van cookies op uw computer.

property alert